|
マツモト ヒトシ
Hitoshi Matsumoto
松本 均 所属 新潟薬科大学 応用生命科学部 生命産業ビジネス学科 新潟薬科大学 応用生命科学部 応用生命科学科 職種 教授 |
|
| 言語種別 | 日本語 |
| 発行・発表の年月 | 2010/08 |
| 形態種別 | 論文 |
| 査読 | 査読あり |
| 標題 | Comparison of different sources and degrees of hydrolysis of dietary protein: effect on plasma amino acids, dipeptides, and insulin responses in human subjects. |
| 執筆形態 | 共著 |
| 掲載誌名 | Journal of agricultural and food chemistry |
| 掲載区分 | 国外 |
| 巻・号・頁 | 58(15),8788-97頁 |
| 著者・共著者 | Morifuji Masashi, Ishizaka Mihoko, Baba Seigo, Fukuda Kumiko, Matsumoto Hitoshi, Koga Jinichiro, Kanegae Minoru, Higuchi Mitsuru |
| DOI | 10.1021/jf101912n |
| ISSN | 1520-5118 |
| PMID | 20614926 |