|
ナカムラ スミコ
Sumiko Nakamura
中村 澄子 所属 新潟薬科大学 応用生命科学部 応用生命科学科 職種 特任准教授 |
|
| 言語種別 | 英語 |
| 発行・発表の年月 | 2024/07 |
| 形態種別 | 論文 |
| 査読 | 査読あり |
| 標題 | Effects of Binding between Ca in Hard Water and Phosphorus in Amylopectin on the Qualities of Boiled Rice and Rice Noodle Prepared by Soaking and Boiling in Hard Water |
| 執筆形態 | 共著 |
| 掲載誌名 | Foods |
| 掲載区分 | 国外 |
| 出版社・発行元 | MDPI |
| 巻・号・頁 | 13(13),pp.2094 |
| 総ページ数 | 17 |
| 著者・共著者 | Sumiko Nakamura, Junji Katsura, Akira Suda, Yasuhiro Maruyama, Ken'ichi Ohtsubo |