|
ヤマグチ トシオ
Yamaguchi Toshio
山口 利男 所属 新潟薬科大学 薬学部 薬学科 職種 准教授 |
|
| 言語種別 | 英語 |
| 発行・発表の年月 | 2019/11 |
| 形態種別 | 論文 |
| 査読 | 査読あり |
| 標題 | Effects of the koji amazake and its lactic acid fermentation product by Lactobacillus sakei UONUMA on defecation status in healthy volunteers with relatively few stool frequencies. |
| 執筆形態 | 共著 |
| 掲載誌名 | Food Science and Technology Research |
| 掲載区分 | 国外 |
| 出版社・発行元 | Japanese Society for Food Science and Technology |
| 巻・号・頁 | 25(6),pp.853-861 |
| 著者・共著者 | Misato Sakurai, Masatoshi Kubota, Akinori Iguchi, Toru Shigematsu, Toshio Yamaguchi, Saori Nakagawa, Atsushi Kurahashi, Yoshifumi Oguro, Toshikazu Nishiwaki, Kotaro Aihara, Shinji Sato |