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トミナガ ヨシコ
TOMINAGA YOSHIKO
富永 佳子 所属 新潟薬科大学 薬学部 薬学科 職種 教授 |
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| 言語種別 | 英語 |
| 発行・発表の年月 | 2023/01 |
| 形態種別 | 論文 |
| 査読 | 査読あり |
| 標題 | Differences in consumers’perceptions based on the description order/amount of benefit–risk information on foods: a randomized comparative survey in Japan. |
| 執筆形態 | 共著 |
| 掲載誌名 | British Food Journal |
| 掲載区分 | 国外 |
| 出版社・発行元 | Emerald Insight |
| 著者・共著者 | Nanae Tanemura, Masako Kakizaki, Takashi Kusumi, Rie Onodera, Yoshiko Tominaga, Michihiro Araki and Tsuyoshi Chiba |
| researchmap用URL | https://www.emerald.com/insight/content/doi/10.1108/BFJ-09-2022-0780/full/html |